Economisiți 50.000 de sarcini în fiecare an. Bucurați-vă de timp dumneavoastră.

Sună bine? Casa dvs. inteligentă Loxone gândește ca dvs. Știe nevoile dvs. și efectuează acțiuni în funcție de sezon, vreme, prezență și stilul dvs. de viață. Este casa inteligentă cu cel mai ridicat nivel de inteligență. O casă care va avea grijă de mii de acțiuni în fiecare an, oferindu-vă timp pentru a vă bucura de lucrurile frumoase din viață.

FS_Multimedia-Startpage-Slider-1.jpg

Ce este o
casă inteligentă?

Casa inteligentă are multe definiții. Dintre numeroasele soluții, este dificil să alegeți cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Casa inteligentă Loxone nu are legătură cu aprinderea luminilor din apartament folosind întrerupătoare complicate.Dimpotrivă, pur și simplu știe ce să facă și are grijă de mii de sarcini pentru dvs. și familia dvs. pe tot parcursul anului. Se ocupă de încălzire, iluminare, umbrire și multe altele - toate de la sine. Acest lucru vă oferă mai mult timp pentru familia dvs., pentru prieteni sau doar pentru că vă relaxați.

Pe scurt: Casă cu adevarat inteligentă Loxone.

FS_woman-book-shading-lounge-radiant (1).jpg

Viața inteligentă

- într-o casă inteligentă

Casa dvs. inteligentă știe ce să facă dimineața sau seara, în timp ce gătiți, vă distrați sau doar vă relaxați. Alege din posibilități nesfârșite. Redă muzica pe care vreți să o auziți - chiar dacă doriți ceva diferit în fiecare cameră. Creează atmosfera potrivită cu moduri de iluminat. Acest nivel de neegalat de confort inteligent automatizat există doar cu Loxone.

cLoxone_Woman-uses-Touch-pure_02.jpg

Control simplu, intuitiv

Trăind într-o locuință inteligentă Loxone este ca și cum ai comuta pe pilot automat! Dacă doriți vreodată să schimbați ceva, este suficient un singur clic pe un întrerupător sau accesați aplicația Loxone. Comenzile oferite de Loxone vă permit să controlați lumini, muzică, jaluzele și multe altele. 

cLoxone_Lifestyle_web_01-1.jpg

Aduce fericirea

Loxone vă face casa mai sigură, mai confortabilă și mai eficientă din punct de vedere energetic. Vă economisește timp, permițându-vă să vă bucurați de viață, alături de cei dragi. Casa dvs. vă aduce fericirea .Probabil vecinii dvs. vă vor invidia!

miniserver (1).png

IQ la mai înalt nivel, datorită tehnologiei Minserver-ului

Sistemul Loxone este cel mai inteligent sistem de automatizare pentru case exista în acest moment pe piată. Acesta combină toate componentele casei dvs. într-un sistem central, "creier", pe care îl numim Miniserver. Miniserver-ul permite comunicarea inteligentă între diferite sisteme și dispozitive din casă, inclusiv termostatul inteligent pentru încălzire și răcire, iluminat, jaluzele, ferestre și uși, încuietori, camere, muzică, aparate și întrerupătoare.

Sunteți interesat? Vă ajutăm să vă realizați casa inteligentă!