360 ° Soluția completă pentru
automatizarea Casei


Cel mai special lucru cu privire la automatizarea casei Loxone este integrarea perfectă a tuturor componentelor sale. Sistemele și dispozitivele din casa dvs. sunt coordonate și lucrează în armonie pentru a vă adapta nevoilor, dorințelor și obiceiurilor. 24/7. Fără compromis.

 

Smart Home.png

Iluminat

Temperatură

Umbrire

Alarmă

Ventilație

Multimedia

Control Acces

Energie

E-Mobilitate

Welness

Energie Solara

Copertine

Loxone-Installed-in-living-room.jpg

Iluminatul cu factorul WoW

Iluminatul are puterea de a transforma spațiile și modurile de iluminat. Lumina proiectată cu grijă oferă o modalitate excelentă de a crea drame și contrast în interiorul casei dvs. Cu Loxone, puteți alege dintr-o paletă de culori și combinați diferite surse de lumină și niveluri pentru a crea "stări". Crearea modurilor de iluminat potrivite în casa dvs. este la fel de ușoară ca o apăsare pe un întrerupător.

3b8b7b94-e33b-4fd9-b7b5-a076fa85cd37.jpg

Întotdeauna temperatura potrivită

Într-o locuință inteligentă Loxone, temperatura este întotdeauna plăcută deoarece încălzirea și răcirea pot fi controlate individual. Aceasta înseamnă că dacă vă place o baie caldă dimineața și un dormitor răcoros pe timp de noapte, casa ta va avea grijă de acest lucru pentru tine. Când sunteți departe de casă, temperatura se ajustează pentru a economisi energie.

Loxone-Smart-Home-App-Shading (1).jpg

Umbrirea care funcționează pentru dvs.

Într-o casă inteligentă Loxone, jaluzelele dv. vor ști întotdeauna ce să facă. Dimineața veți fi treziți de lumina naturala și energia soarelui va fi folosita pentru a va ajuta sa încălziți locuința. Mai târziu, în timpul zilei este oferită umbrirea pentru a menține camerele calde, iar la întuneric jaluzelele dvs. se vor închide pentru a vă oferi intimitate, făcând umbrirea inteligentă o investiție valoroasă.

PH_Security.jpg

Protecție pentru dvs. și pentru familia dvs

În timp ce dormiți, casa dvs. vă supraveghează, vă avertizează dacă sesizează orice intrus și sună alarma în caz de urgență. Vă poate avertiza despre pericole cum ar fi scurgeri de apă sau incendiu și vă ghideze cu lumina către ieșire. Mai mult…

Multimedia-and-Multiroom-Audio-Blog-Header.jpg

Muzica multiroom

Vă permite să ascultați muzică diferită în camere diferite alei casei dvs. folosind difuzoare incorporate în tavan , precum permiteți muzicii dvs. să vă urmeze printre camere.

 
SIERRA Solar Panels WB.jpg

Gestionarea inteligentă a energiei

Gestionează perfect energia și vă ajută să profitați din plin de energia electrică pe care o produceți dvs. și să economisiți energie în orice zonă posibilă.

 
intercom.jpg

Sistem de acces inteligent

Cu un sistem Loxone, puteți seta sunetul la modul silențios, astfel încât atunci când cineva suna la usă, copiii dvs. nu vor fi treziți de sunetul soneriei. În schimb, luminile din camera de zi vor pâlpâi pentru a vă spune că cineva este la ușă. Cu interfonul Loxone, puteți vedea întotdeauna cine este la ușă. Veți avea imagini clare și vii ale vizitatorului dvs. și puteți vorbi cu ușurință cu ele de oriunde vă aflați, cu o calitate excelentă a sunetului.

 
3.png

Piscină inteligentă

Având o piscină este impresionant, dar întreținerea poate lua mult timp. Sistemul Loxone vă ajută la sarcini precum filtrarea, reglarea temperaturii și pH-ul, gestionarea nivelului apei și multe altele. Puteți integra, de asemenea, iluminatul colorat în piscina dvs. pentru o atmosfera spectaculoasă.

 
FS-showhome-sauna-pink.jpg

Sauna: relaxare pură

Loxone are controlul complet al saunei. În momentul în care vă întoarceți de pe pârtia de schi, sauna este deja la temperatura de funcționare și vă puteți reîncărca bateriile după o zi obositoare. Iluminatul colorat și muzica completează momentul personal de relaxare. De asemenea, "House Off" oprește sauna și asigură siguranța