Umbrirea funcționează pentru dvs

Într-o casa Loxone Smart Home, jaluzelele tale vor ști întotdeauna ce să facă. Dimineata veti fi trezit de lumina naturala, iar energia soarelui va fi folosita pentru a va ajuta sa incalziti locuinta. Mai târziu, în timpul zilei este oferită umbră pentru a menține camerele calde, iar la întuneric jaluzelele dvs. se vor inchide pentru a vă oferi intimitate, făcând ca umbrirea inteligentă sa fie o investiție valoroasă.


 Flexibilitate nelimitată pentru toate tipurile de umbrire


Loxone Smart Home este infinit de flexibil și se adaptează la tine și la nevoile tale individuale. Indiferent dacă aveți jaluzele, perdele sau rulouri, le puteți integra în casa inteligentă.

IG_shading-types (1).png

 

Rutina zilnica

ig_good-morning.jpg

 

7:00 - Bună dimineața


Toată lumea este trezita și îmbrăcată. Roletele sunt ridicate automat, iar soarele dimineații curge prin ferestre pentru un început minunat al zilei.

 


ig_heating-room.jpg

 

9:00 - 11:00 - Încălzire pasivă


Casa ta folosește căldura naturală a soarelui pentru a aduce casa la temperatura de confort.


ig_autopilot.jpg

11:00 - Umbrirea automată


Jaluzele vor răspunde automat în funcție de condițiile meteorologice și de temperatura camerei. Dacă este prea cald în interior, umbrirea ajustează automat pozitia jaluzelelor sau le închide.


ig_privacy-shield.jpg

 

20:30 - Intimitate

Când soarele începe să apuna, jaluzelele sunt închise automat pentru a vă oferi intimitate și pentru a vă ajuta să vă relaxați după o zi plină.

 


ig_safety-position.jpg

 

Protecția împotriva furtunilor

Dacă apare o furtună și aveți obloane sau copertine externe, acestea se vor inchide automat pentru a fi protejate împotriva deteriorării vântului.