Loxone-Advanced-Training.png

Curs Expert Loxone

 
În afară de subiecte precum planificarea și configurarea, oferim cursuri de formare care acoperă strategii de vânzări, sfaturi pentru proiectele dvs. și multe altele. Găsiți mai multe detalii mai jos și vă puteți înscrie la unul dintre cursurile viitoare.

La ce să vă așteptați

Cursul Expert formează un parteneriat de succes. Este primul pas pentru a deveni un partener Silver Loxone.

PH_Expertentraining.png

Curs Expert

Ziua 1

(modul 1)

În calitate de partener Silver veți beneficiați de avantaje speciale și de sprijin atunci când implementați proiectele Loxone. Veți obține o prezentare generală cuprinzătoare a standardelor și recomandărilor care sunt testate și dovedite eficiente pentru a vă menține clienții fericiți.

Cursul Expert constă din modulele 1 și 2 și oferă o imagine de ansamblu a standardelor și recomandărilor noastre pentru o casă cu adevărat inteligentă.

În timpul modulului 1 veți cunoaște gama produselor Loxone, și veți vedea cum funcționează sistemul Loxone în timp real. Modulul 1 servește ca bază pentru modulul 2.

Se adresează tuturor celor interesați de sistemul de case inteligente Loxone: instalatori ,proiectanți, arhitecți, constructori, dezvoltatori etc…

Durata: luni. @ 9 am-5 pm

  • Mese: cafea și băuturi răcoritoare, prânz * incluse

    * Vă rugăm să ne anunțați de orice alergii alimentare.

PH_Expertentraining_4.png

Curs Expert

Ziua 2-4 (modul 2)

Odată ce ați participat la prima zi de curs Loxone, veți fi gata să vă exersați abilitățile de planificare, configurare, instalare și vânzări. Veți putea să implementați proiectele caselor inteligente cu experiența, încredere și să vă extindeți afacerea.

Partea noastră practică include execițiul cu Kitul de pregătire practică Loxone folosind Loxone Config, Demo Case și Placa Demo. Această combinație de instrumente va demonstra posibilitățile viitoarei dvs. instalări - o experiență pe care nu o puteți găsi în altă parte. După finalizarea instalării, veți pleca ca un partener Loxone Silver, gata să preia unele proiecte noi.

Durata: marți-joi. @ 9 am-5 pm

  • Mese: cafea și băuturi răcoritoare, prânz * incluse

    * Vă rugăm să ne anunțați de orice alergii alimentare.


Loxone Config: software-ul nostru unde veți faceți clic-uri și asociați funcțiile casei inteligente, specificațiile camerei - nu este nevoie de programare suplimentară!

Valiza Demo: Acesta conține Miniserver și extensii pentru a demonstra comunicarea dintre produse într-o casă inteligentă

Placa Demo: Experimentați întrerupătoarele Loxone, spoturi LED și multe altele. Creați propriile dvs. stări de iluminat pentru fiecare "cameră" pe care o instalați.

Dacă doriți să fiți expert în domeniul sistemelor de case inteligente Loxone?

IC_mortarboard.png

Înregistrați-vă