Loxone_gestionarea_energiei.jpg

Gestionarea inteligentă a energiei

Casa inteligentă Loxone distribuie perfect energia disponibilă. Vă ajută să maximizați energia proprie, economisând tot ce puteți.

În timpul zilei, locuința dvs.folosește energie solară și oprește dispozitivele puse în așteptare. Umbrirea, iluminatul, răcirea-încălzirea și sistemul întreg funcționează în armonie împreună ca o orchestră simfonică. Dacă ieșiți din camera puteți sa închideți tot - lumini, muzică și încălzire - cu o atingere dublă. Puteți deconecta toate dispozitivele electrice din casă print-o atingere triplă. De pe telefonul inteligent puteți să urmăriți și să monitorizați consumul de energie al casei dvs. și să comparați cantitatea de energie produsă și energia utilizată. Casa inteligentă Loxone funcționează în funcție de setările dvs., având în vedere: controlul inteligent, economic și eficient al alimentării  locuinței cu energie .


Loxone energia solara.jpg

Energia soarelui

Puteți beneficia de razele soarelui chiar si fara colector de energie ,camera poate fi incălzită prin geamuri. Energia din casa inteligentă Loxone este economică: sistemul va folosi mai întâi energia soalară și va porni încălzirea numai atunci când este necesar pentru a atinge temperatura setată. Loxone vă protejează locuința in timpul verii împotriva supraîncălzirii.

 


Loxone-masini-electrice.jpg

Mașini electrice

Puteți încărca gratuit mașina electrică cu stația de încărcare proprie. Loxone este o casă inteligentă, care măsoară cantitatea de energie solară produsă, luând în considerare prețurile actuale ale energiei și cererea de energie așteptată a casei când determină cea mai optimă zi a mașinii de a umple mașina.

 


Gestionarea inteligentă a energiei

Loxone Smart Home gestionează perfect energia. Vă ajută să profitați la maximum de energia electrică pe care o produceți dvs. și să economisiți energie în orice zonă posibilă. În timpul zilei, puteți utiliza energia electrică proprie pentru a rula aparatele. În timpul nopții, dispozitivele în așteptare pot fi dezactivate automat pentru a reduce consumul de energie. Loxone Smart Home vă gestionează utilizarea inteligentă a energiei și pune frânele pe facturi de energie ridicată. În casa ta, umbrirea și iluminatul funcționează în armonie, ca în cazul unei orchestre. Casa ta inteligentă face ca conducătorul perfect al gestionării energiei și are întotdeauna ochii să vă economisească bani pe facturile dvs. de energie.