Gestionarea energiei fără efort

Într-o locuință Loxone Smart Home, există multe modalități de a economisi costurile energiei fără a trebui să depuneți efortul suplimentar pentru a o face.
Începând cu gestionarea inteligentă a energiei, Loxone reduce costurile facturile de energie. Umbrirea și iluminatul lucrează în armonie. Încălzirea și răcirea gândesc pentru dv. O locuință inteligentă Loxone face totul pentru dvs.

Loxone_gestionarea_energiei.jpg

Căldură naturală cu ajutoarele soarelui

În casa dvs., căldura soarelui poate fi captată pentru a aduce camerele la o temperatură confortabilă. În timpul iernii, umbrirea poate funcționa pentru a valorifica puțina căldură care există. În timpul verii, jaluzelele protejează locuința de supraîncălzire. Indiferent dacă aveți un șemineu, ferestre mari sau utilizați pompe de căldură solare, camerele dvs. vor fi încălzite inteligent pentru a atinge temperatura dorită, asigurând în același timp că energia nu este irosită.

Părăsiți casa cu modul "Away"  Când părăsiți casa, activați modul " Away ". Ușa de garaj se va închide, luminile și muzică din întreaga casă vor fi închise, televizorul se va opri și sistemul de alarmă va fi activat.

Părăsiți casa cu modul "Away"

Când părăsiți casa, activați modul "Away". Ușa de garaj se va închide, luminile și muzică din întreaga casă vor fi închise, televizorul se va opri și sistemul de alarmă va fi activat.

Produce-ți propria energie  Energia produsă din casa dvs. va fi utilizată eficient atunci când este disponibilă. Acest lucru vă permite să spălați rufele sau să folosiți mașina de spălat vase fără să vă coste nimic.

Produce-ți propria energie

Energia produsă din casa dvs. va fi utilizată eficient atunci când este disponibilă. Acest lucru vă permite să spălați rufele sau să folosiți mașina de spălat vase fără să vă coste nimic.

FS_bmwi-e-mobility.jpg

Electromobilitate: 
Folosirea puterii soarelui la domiciliu

Cu propria stație de încărcare, vă puteți încărca mașina electrică gratuit. O locuință inteligentă Loxone influențează în mod inteligent cantitatea de energie solară produsă, costul actual al energiei electrice și sarcina totală de utilizare a casei atunci când stabiliți când este mai bine să direcționați energia către încărcătorul mașinii.

Utilizare inteligentă  Puteți seta curentul de încărcare, ora de începere, când trebuie să întrerupeți încărcarea și să aveți timpi de încărcare specifici pentru a utiliza costurile energiei favorabile.

Utilizare inteligentă

Puteți seta curentul de încărcare, ora de începere, când trebuie să întrerupeți încărcarea și să aveți timpi de încărcare specifici pentru a utiliza costurile energiei favorabile.

Cost zero  Încărcați mașina utilizând energia pe care o produce sistemul dvs. fotovoltaic.

Cost zero

Încărcați mașina utilizând energia pe care o produce sistemul dvs. fotovoltaic.

Gestionarea sarcinilor  Casa ta inteligentă știe cât de multă energie utilizează casa ta în orice moment, protejând casa de la supraîncărcare. Lăsați casa să oprească aparatele sau dispozitivele neutilizate și să aloce energia în locul încărcătorului.

Gestionarea sarcinilor

Casa ta inteligentă știe cât de multă energie utilizează casa ta în orice moment, protejând casa de la supraîncărcare.

Lăsați casa să oprească aparatele sau dispozitivele neutilizate și să aloce energia în locul încărcătorului.

Toatul la vedere  Cu telefonul smartphone, puteți să monitorizați procesul de încărcare. Puteți să o porniți, să setați curentul de încărcare și apoi să analizați procesul de încărcare - toate din aplicație.

Toatul la vedere

Cu telefonul smartphone, puteți să monitorizați procesul de încărcare. Puteți să o porniți, să setați curentul de încărcare și apoi să analizați procesul de încărcare - toate din aplicație.

 
MU_app-energy-management-2 (1).png

Potențial de economisire a energiei

Verificați statisticile privind utilizarea energiei cu telefonul mobil în orice moment pentru a vă ajuta să descoperiți modalități de economisire a energiei în jurul casei.

 

Consumul total de energie

Casa dvs. inteligentă Loxone monitorizează inteligent consumul curent de energie electrică al locuinței dvs., precum și producția de energie electrică. Puteți să vizualizați aceste informații direct de pe telefonul smartphone în orice moment.

 
floarea_soarelui_3.jpg

Economisiți  costurile pentru încălzire și răcire

Datorită controlului camerei individuale și a programelor de încălzire și răcire, puteți reduce costurile de energie.

 
IG_touch-pure-house-off.png

Economisirea energiei este  doar o atingere departe

Pe măsură ce ieșiți dintr-o cameră, atingeți de două ori un buton de atingere pentru a opri camera - inclusiv luminile, muzica și HVAC. Cu un sistem triplu, puteți pune întreaga casă în modul "Away", care oprește toate luminile și muzica, oprește aparatele și dispozitivele și reglează temperatura - toate pentru a economisi energie și bani.

 
Notificări  Fiți informat pe telefonul dvs. smartphone despre factorii care influențează climatul casei dvs., de parcă ați lăsat o fereastră deschisă.

Notificări

Fiți informat pe telefonul dvs. smartphone despre factorii care influențează climatul casei dvs., de parcă ați lăsat o fereastră deschisă.

Încălzire pasivă  Foloseste caldura soarelui pentru a incalzi camerele din casa ta fara nici un cost.

Încălzire pasivă

Foloseste caldura soarelui pentru a incalzi camerele din casa ta fara nici un cost.

Noapte bună  Cu ajutorul unui comutator triplu, puteți pune întreaga dvs. cameră într-un mod de noapte care economisește energie.

Noapte bună

Cu ajutorul unui comutator triplu, puteți pune întreaga dvs. cameră într-un mod de noapte care economisește energie.

Monitorizare inteligentă  Într-o locuință inteligentă Loxone puteți monitoriza consumul de energie. Realizați controlul inteligent al clapetelor și economisiți costurile de încălzire și răcire prin controlul amortizorului.

Monitorizare inteligentă

Într-o locuință inteligentă Loxone puteți monitoriza consumul de energie. Realizați controlul inteligent al clapetelor și economisiți costurile de încălzire și răcire prin controlul amortizorului.

Integrarea PV  Integrați-vă sistemul PV în casa dvs. Loxone Smart Home prin intermediul invertorului și profitați la maximum de energia produsă.

Integrarea PV

Integrați-vă sistemul PV în casa dvs. Loxone Smart Home prin intermediul invertorului și profitați la maximum de energia produsă.

Modul de vacanță  Când vă aflați în afara zilei sau în vacanță, casa dvs. se trece automat la un mod de economisire a energiei pentru temperatură, iluminare și dispozitive în jurul casei.

Modul de vacanță

Când vă aflați în afara zilei sau în vacanță, casa dvs. se trece automat la un mod de economisire a energiei pentru temperatură, iluminare și dispozitive în jurul casei.

Temperatură constantă  Casa inteligentă menține temperatura constantă, nu numai pentru a vă menține confortabilă pe dvs. și pe oaspeți, ci și pentru eficiența energetică.

Temperatură constantă

Casa inteligentă menține temperatura constantă, nu numai pentru a vă menține confortabilă pe dvs. și pe oaspeți, ci și pentru eficiența energetică.

Alerte vocale  Pentru cei care doresc să beneficieze la maximum de energia pe care o produce casa lor, casa dvs. vă poate spune odată ce un anumit nivel de energie a fost valorificat prin PV

Alerte vocale

Pentru cei care doresc să beneficieze la maximum de energia pe care o produce casa lor, casa dvs. vă poate spune odată ce un anumit nivel de energie a fost valorificat prin PV

 

Lucrul în echipă eficient din punct de vedere energetic

Într-o locuință Loxone Smart Home, toate componentele funcționează împreună - de la muzică până la jaluzele - creând un spațiu mai confortabil, mai eficient din punct de vedere energetic pentru dvs. și familia dvs.

IG_3d-house-everything-managed-3.jpg