Încălzire & Răcire inteligentă

Chiar înainte de a vă ridica dimineața din pat, locuința inteligentă Loxone ajunge să lucreze, asigurându-vă că vă oferă căldură într-o zi rece a iernii și vă menține răcoarea într-o seară de vară fierbinte.

CO_temperature-climate-V10.png

 

incalzire.jpg

Temperatură confortabilă în fiecare cameră

Bucătărie: 21 °. Camera de zi: 19 °. Birou: 20 °. Camerele din casă vor fi la temperatura potrivită la momentul potrivit al zilei. În timpul nopții, veți dormi mai confortabil datorită temperaturii perfecte din dormitorul dvs.

 

Încălzire inteligentă învață mereu

Sistemul inteligent de încălzire poate gândi și învață să se optimizeze. Știe când trebuie să pornească pentru a începe încălzirea camerei astfel încât să atingă temperatura potrivită la momentul potrivit. Măsoară cât timp este nevoie pentru a atinge temperatura dorită și dacă trebuie să ajusteze timpul în care încălzirea se schimbă odată cu schimbarea anotimpurilor. Chiar dacă meteorologul a greșit, încăperile din casă vor fi totuși calde și confortabile.

IG_temperatures-bathroom.png
Loxone-Valve-Actuator-Air.jpg

Pentru toate
sursele de căldură

Fie că este vorba de panouri fotovoltaice, radiatoare, încălzitoare cu convecție, încălzitoare electrice sau HVAC ... De la gaz, ulei sau pompă de căldură - o cameră Loxone Smart Home asigură că toate încăperile din casă sunt la temperatura potrivită la momentul potrivit, indiferent de sursa de căldură .

 
heating app.jpg

Ușor de controlat

Într-o casa inteligentă Loxone, miniserver-ul asigură că temperatura dorită este întotdeauna respectată la momentul potrivit. Dacă ajungeți mai devreme acasă sau dacă aveți nevoie să schimbați temperatura în cameră în orice moment, puteți să o reglați cu ușurință prin intermediul aplicației- crescând sau scăzând temperatura.

 
Programul de încălzire  Nu este nevoie să programați termostatul deoarece programul de încălzire funcționează automat.

Programul de încălzire

Nu este nevoie să programați termostatul deoarece programul de încălzire funcționează automat.

Statistici  Curba de temperatură poate fi înregistrată și analizată de-a lungul anilor, arătând cât de multă energie ați economisit.

Statistici

Curba de temperatură poate fi înregistrată și analizată de-a lungul anilor, arătând cât de multă energie ați economisit.

Modul de divertisment  Cu "modurile de temperatură" puteți defini temperatura perfectă pentru diferite ocazii, adică setările de temperatură dorite sunt doar o apăsare de buton. De exemplu: Poate doriți să aveți o temperatură specifică atunci când aveți oaspeți.

Modul de divertisment

Cu "modurile de temperatură" puteți defini temperatura perfectă pentru diferite ocazii, adică setările de temperatură dorite sunt doar o apăsare de buton. De exemplu: Poate doriți să aveți o temperatură specifică atunci când aveți oaspeți.

Creșterea temperaturii  Pentru schimbări de temperatură pe termen scurt. De exemplu: atunci când vă așteptați un oaspete în scurt timp și doriți să aduceți spațiul de divertisment la temperatura dorită.

Creșterea temperaturii

Pentru schimbări de temperatură pe termen scurt. De exemplu: atunci când vă așteptați un oaspete în scurt timp și doriți să aduceți spațiul de divertisment la temperatura dorită.

Protecție împotriva înghețului  Protecția împotriva înghețului vă va proteja casa, mobilierul și conductele de daunele cauzate de îngheț.

Protecție împotriva înghețului

Protecția împotriva înghețului vă va proteja casa, mobilierul și conductele de daunele cauzate de îngheț.

Acces de la distanță  Prin telefonul smartphone, puteți vizualiza și schimba întotdeauna temperatura din casă. Perfect pentru că vă întoarceți acasă din vacanță și doriți să vă asigurați că sunteți binevenit de temperatura perfectă.

Acces de la distanță

Prin telefonul smartphone, puteți vizualiza și schimba întotdeauna temperatura din casă. Perfect pentru că vă întoarceți acasă din vacanță și doriți să vă asigurați că sunteți binevenit de temperatura perfectă.

Timpii de operare  Casa inteligentă numără orele la care a fost folosit încălzirea dvs. și utilizează acest lucru pentru a sugera intervale de întreținere, modificări ale filtrelor etc.

Timpii de operare

Casa inteligentă numără orele la care a fost folosit încălzirea dvs. și utilizează acest lucru pentru a sugera intervale de întreținere, modificări ale filtrelor etc.

Defectele  În cazul unei defecțiuni, locuința dvs. inteligentă vă va alerta astfel încât să puteți reacționa cât mai curând posibil pentru a preveni orice surpriză urâtă.

Defectele

În cazul unei defecțiuni, locuința dvs. inteligentă vă va alerta astfel încât să puteți reacționa cât mai curând posibil pentru a preveni orice surpriză urâtă.

Știe sărbătorile  Casă inteligentă cunoaște toate sărbătorile și vă asigură temperatura de confort în zilele în care nu veți merge la serviciu.

Știe sărbătorile

Casă inteligentă cunoaște toate sărbătorile și vă asigură temperatura de confort în zilele în care nu veți merge la serviciu.

Toate sub control  Indiferent de sursa de căldură, un Loxone Smart Home lucrează inteligent cu acesta.

Toate sub control

Indiferent de sursa de căldură, un Loxone Smart Home lucrează inteligent cu acesta.

Utilizați aplicația  Aveți posibilitatea să personalizați și să vizualizați temperaturile din fiecare cameră a casei dvs. în orice moment utilizând aplicația Loxone Smart Home

Utilizați aplicația

Aveți posibilitatea să personalizați și să vizualizați temperaturile din fiecare cameră a casei dvs. în orice moment utilizând aplicația Loxone Smart Home

Încălzire la cerere

Casa inteligentă știe exact ce cerințe de încălzire sunt în casa dvs. Știe câte rezidenți sunt sau dacă sunteți în vacanță. 
Miniserver-ul controlează în mod direct sursa de încălzire în casa ta, și , ca atare, se poate accelera încălzirea pentru a ajunge la temperatura dorită. Datorită controlului de încălzire orientat pe cerere pentru camere individuale, puteți economisi costurile de încălzire.

IG_miniserver-temperature-control.png
floarea_soarelui_3.jpg

Control inteligent al temperaturii, economisind costurile energiei

Casa inteligentă asigură temperatura perfectă în fiecare cameră, cu combinația de încălzire inteligentă și controlul umbririi. Dacă nu mai sunteți în cameră sau în casă, încălzirea este coborâtă. Acest nivel al controlului inteligent al încălzirii vă economisește bani pe facturile dvs. de energie.

 
Loxone ventilatie.png

Ventilație inteligentă

Casa ta respiră

Ca adulți, respiram zilnic aproximativ 10.000 de litri de aer. Aerul proaspăt este important nu numai pentru bunăstarea noastră, ci și pentru prevenirea deteriorării clădirilor. Casa dumneavoastra pastreaza calitatea aerului, temperatura si umiditatea sub control - tinand cont de sanatatea dumneavoastra si a casei dumneavoastra cu control inteligent al ventilatiei.

Lucrează împreună

Într-o locuință Loxone Smart Home, încălzirea, umbrirea și aerul condiționat funcționează împreună, nu unul împotriva celuilalt. Fiecare caracteristică știe ce face celălalt. Această interacțiune inteligentă vă oferă potențial enorm de economisire și un confort sporit în casa dvs. pentru dvs. și oaspeții dvs.

IG_3d-house-everything-managed-3.jpg
 

Să vorbim despre casa ta inteligentă

Sunteți gata să trăiți într-o casă cu adevărat inteligentă? Grozav! Suntem aici pentru a răspunde la orice întrebare pe care ați putea avea-o despre a trăi într-o locuință inteligentă Loxone. De asemenea, vă putem ajuta să găsiți un partener Loxone în zona dvs. Discutați proiectul dvs.