Istoria Loxone

alapítók.jpg

Totul a început în Kollerschlag în 2008 unde Thomas Moser și Martin Öller au visat să creeze o locuință în care majoritatea funcțiilor precum siguranța, eficiența energetică și confortul ar putea fi controlate la nivel central.

La acea vreme, amândoi erau în căutarea automatizării inteligente a caselor , la prețuri accesibile și ușor de utilizat,dar piața oferă sisteme complicate, costisitoare și dificil de gestionat. Cu toate acestea, ei caută o soluție complexă care să poată activa iluminatul diminuat pe timp de noapte, fără a fi nevoită să caute după un întrerupător sau să deschidă sau să închidă jaluzelele când soarele răsare ,astfel încât temperatura dorită să fie constantă fiecare încăpere.

Cei doi profesioniști Loxone și-au pus în practica propriile idei realizând nu numai o casa confortabilă, eficientă din punct de vedere energetic  ci și sigură,îmbinând în mod automat și cu capacitate de auto-învățare într-un sistem de securitate, răcire, încălzire, ventilație, umbrire, setările care pot fi controlate și modificate în orice moment de o aplicație.

Sistemul este ușor de utilizat, flexibil și accesibil, precum și integrarea interfețelor Loxone cu alte canale de comunicare, cum ar fi KNX.

Scopul fondatorilor este de a face casa inteligentă Loxone o soluție pentru toată lumea .

CO_startup-impressions.jpg
FS_woman-book-shading-lounge-radiant.jpg

Scopul nostru: Toată lumea trăiește într-o casă inteligentă!
Casa inteligentă Loxone nu trebuie privită ca o casă de lux, ci ca o casă accesibilă tuturor, ce corespunde cerințelor fiecăruia. Scopul companiei Verdom împreună cu Loxone este ca dispozitivele sistemului inteligent, să fie accesibile tuturor, în întreaga lume