Multiroom audio & multimedia

Muzica poate fi relaxantă, să ne facă fericiți și să reducem stresul. De ce nu creați momente de fericire în casa dvs. Loxone Smart Home prin muzică? Trezește-te dimineața cu melodia ta preferată și lasă muzica relaxantă să te relaxeze după o zi lungă de lucru. Audio-ul depășește muzica pentru funcții specifice, cum ar fi un soneria atunci când cineva este la ușă sau o alarmă în caz de urgență. Fiți creativi cu audio și multimedia multiroom.

Multimedia.jpg

Experiență sonoră diferită în fiecare cameră

Cu audiomultiroom, poți alege dacă în cameră sa fie redată aceeași muzică sau să fie ceva complet diferit. Alegeți muzică relaxantă în living pentru a vă relaxa cu un pahar de vin și o carte bună seara, în timp ce copiii ascultă un audiobook în dormitorul lor.

Alegeți dintr-o varietate largă de surse - de la colecția dvs. muzicală personală sau de la serviciile muzicale, cum ar fi TuneIn sau Spotify, sau pur și simplu redirecționați direct sunetul de la telefonul smartphone la AirPlay.

TuneIn

TuneIn

Spotify

Spotify

 
MU_app-media-controller.png

Toate într-unul loc

Într-o locuință inteligentă Loxone, diverse dispozitive de divertisment din casă pot fi integrate într-o soluție controlată la nivel central. De la televizor la amplificator - spuneți la revedere tuturor acestor telecomenzi și pur și simplu controlați aceste dispozitive din aplicația Loxone Smart Home.

 
remote.png

Exemplu: Home cinema Simplificat

Imaginați-vă acest scenariu foarte familiar: Probabil v-ați gândit de ceva vreme să mergeți să luați cina împreună. Nu puteți lăsa copiii fără supraveghere și trebuie să apelați la careva dintre bunici pentru a avea grijă de nepoții lor. În zilele noastre, în fiecare locuiță găsim mai multe telecomenzi cu care setăm aceste dispozitive de divertisment și aproape garantat că musafirii care nu sunt familiarizați cu acest lucru nu se vor descurca ușor în această privință. Acum, într-o locuință Loxone Smart Home, data viitoare când soacra ta vine să aibă grijă de nepoți, vor putea viziona ușor un film datorită telecomenzii subțiri, cu 5 butoane, care îndeplinește toate funcțiile esențiale necesare pentru sistemul de divertisment din casă. Cu o instruire simplă de 2 minute prin care-i explicați bunicii funcționalitatea telecomenzii eliminați toate dificultățile.

 

Doar o aplicație

Cu Loxone, veți putea controla ceea ce se redă în jurul casei cu doar o singură aplicație. Veți avea o imagine de ansamblu a ceea ce se redă și veți face ajustări individuale în orice moment. Indiferent dacă schimba volumul, sărind peste melodii, alegând o nouă listă de redare, răsfoind albumele, redând muzica preferată din playlist sau plasând în așteptare un nouă acțiune - totul se poate face într-o singură aplicație.

 
IG_touch-pure-music-control.jpg

Control simplu

Controlați muzica din camera în care vă aflați, pornind de la doar două puncte de pe un singur întrerupător. Din aceste două puncte puteți să redați și să opriți sunetul, să activați volumul în sus și în jos, precum și să schimbați sursa audio.

Într-o locuință Loxone Smart Home pot fi încorporate diferite tipuri de dispozitive de divertisment, astfel încât să puteți activa X-Box-ul și să comutați televizorul la sursa corectă de AV cu o singură atingere.

Integrare in sistemul de securitate

Sistemul audio Multiroom poate contribui, de asemenea, la securitatea casei dumneavoastră în caz de alarmă.
În cazul unui intrus, sunetul dvs. audio devine sirena pentru alarmă - și va reda o piesă audio specifică prin difuzoarele din locuință la volum maxim. Declanșarea acestui tip de alarmă sonoră este de natură să sperie "musafirii nepoftiți"

trezire.jpg

Trezire blândă

Dimineața vă treziți pe muzica preferată cu un volum în surdină fără a avea grija ceasului deșteptător.

Cineva e la ușă

Când cineva apasă soneria, în loc să sune doar într-un singur loc care poate să nu se audă, casa ta va reda un sunet specific în fiecare cameră a casei. Dacă micuții tăi dorm, atunci casa ta va fi sigură să nu-i trezescă.

Loxone-Intercom.png
 

Funcția text-to-speech.

Datorită notificărilor vocale inteligente, puteți defini text-to-speech pentru casa dvs. pentru a fi redate pentru anumite evenimente. Permiteți-i casei inteligente Loxone să vă dea un memento sonor dacă ați lăsat ușa de garaj sau fereastra din bucătăria de vară deschisă după lăsarea serii- sau atunci când temperatura din living atinge temperatura perfectă pentru a vă strânge pe canapea și urmăriți-vă preferatul film.

wall-speaker-abdeckung-variation.jpg
 
Sunetul pe silent   Dacă micuții tăi încă mai dorm, poți să dezactivezi pur și simplu orice sunet din difuzoarele din camerele lor.

Sunetul pe silent

Dacă micuții tăi încă mai dorm, poți să dezactivezi pur și simplu orice sunet din difuzoarele din camerele lor.

Cameră oprită, casa oprită   O atingere dublă pe un întrerupător oprește muzica din acea cameră, în timp ce o atingere triplă oprește muzica din întreaga casă, ca parte a funcției "tot off".

Cameră oprită, casa oprită

O atingere dublă pe un întrerupător oprește muzica din acea cameră, în timp ce o atingere triplă oprește muzica din întreaga casă, ca parte a funcției "tot off".

Alertă personalizată   Pentru a evita panica, în eventualitatea unei alarme - puteți avea o alertă doar în camerele în care doriți.

Alertă personalizată

Pentru a evita panica, în eventualitatea unei alarme - puteți avea o alertă doar în camerele în care doriți.

Muzică automată   Când intrați într-o cameră, casa inteligentă vă va întâmpina cu piesa preferată sau postul dvs. radio.

Muzică automată

Când intrați într-o cameră, casa inteligentă vă va întâmpina cu piesa preferată sau postul dvs. radio.

 

Lumini, cameră, acțiune!

Creați instantaneu un mediu de cinema în casa dvs. La atingerea unui buton, casa ta va fi pregătită pentru a vă bucura de cel mai recent serial sau pentru a vă bucura de un film cu familia. Lumina estompată, ecranul proiectorului scăzut și toate celelalte dispozitive multimedia necesare, cum ar fi sunetul surround, sunt pornite. În plus, soneria este închisă astfel încât să nu vă deranjeze.

O simfonie inteligentă: 
serverul Loxone Music

Loxone Music Server este primul sistem audio multiroom care se dezvoltă 100% în mod special ca parte a unei soluții de acasă inteligente. Transmiteți muzică prin AirPlay, ascultați alegerile dvs. audio în până la 20 de zone diferite dintr-o varietate de surse.

fullscreen-music-server.jpg

Lucrează împreună

Într-o Loxone Smart Home, componentele lucrează împreună, nu unul împotriva celuilalt. Fiecare dispozitiv, care știe ce face celălalt, creează un mediu inteligent de acasă inteligent. De exemplu, sunetul dvs. în mai multe camere, care redă o notificare atunci când o furtună este pe cale să înceapă sau muzică în toată casa pentru a vă proteja casa de un intrus și de a lucra cu lumina dvs. pentru a seta starea de spirit în fiecare cameră.

IG_3d-house-everything-managed.jpg