Umbrirea automată

Puteți utiliza această extensie si pentru a trata nuanțe mai complexe decât jaluzelele, obloanele sau copertinele. Controlul "complex" înseamnă că acesta extensie permite opțiunile de umbrire controlate cu lumină naturală.

Combinarea dintre controlul inteligent al camerei si umbrirea automată

Cu controlul inteligent al camerei, clienții dvs. pot obține exact temperatura pe care o doresc exact în momentul în care doresc. Vara doriți să asigurați o umbrire optimă. Combinând cele două extensii, puteți de asemenea să realizați acest lucru. Următorul videoclip vă este de ajutor.

Prezentare


Extensia poate fi controlat manual și automat pentru o optimizare completă. Avantajul automatizării este că lumina intra in cameră, evitând razele directe a soarelui.

Atunci când umbriea automata este combinata cu modulul Intelligent Room Control, se pot regla parametrii temperaturii camerei și setăriile zilnice.

Nu vă fie teamă de numărul de parametri și de intrări. Doar câteva sunt absolut necesare pentru setarea de bază.

Setări de bază

Mai întâi, conectați întrerupătoarele de perete care controlează jaluzelele. Intrarea Up este în sus, Down merge în jos. Jaluzelele se vor mișca atâta timp cât țineți apăsat buton sau dacă timpul de așteptare este mai mare de 3 secunde, Jaluzelele vor coborî sau se vor inchide complet.

Apoi conectați ieșirile digitale care sunt conectate la motor. Functia QDown controlează direcția descendentă, QUp controlează direcția ascendentă.

Singurul parametru pe care trebuie să-l setați este Tu și Td. Acestea sunt stabilite prin constante ca în exemplul de mai jos, dar le puteți schimba în siguranță în setările extensiei.

Acum puteți controla jaluzele cu întrerupătoare de perete sau prin interfața cu utilizatorul.

umbrire1.png

 

Mai multe setări automate

Pe lângă setarea de bază, puteți activa rapid unele funcții automate prin setarea parametrului D. Acesta este gradul de orientare a ferestrei .

Utilizați intrarea AS pentru a activa modul automat pe unitate. Trebuie să conectați ieșirea de umbrire de la extensia inteligenta a controlerului de cameră, astfel încât atunci când detectează căldură excesivă provenita de la soare, jaluzelele se vor închide.

În cele din urmă, utilizați intrarea AD dacă doriți să dezactivați automatizarea. De exemplu, în timpul iernii sau când fereastra este deschisă.

umbrire2.png

 

Motor tubular Solidline Air

Dacă utilizați un motor tubular Solidline Air, puteți conecta direct ieșirea comenzii motor la ieșirea AQpp a blocului.

Această legătură unică transmite toate informațiile.

umrire3.png