Nou: Config & App 14.4.9.25

Începutul festivalului nostru Loxone Products Octoberfest este o nouă versiune a aplicației gratuite Loxone Config & App, care conține câteva inovații pe care mulți utilizatori le așteptau cu siguranță.

Puncte forte ale programului Config & App 14.4.9.25

Conexiuni Modbus de înaltă performanță

În special în gestionarea energiei, poate fi necesar să se potrivească oferta și cererea de energie cu viteza luminii. Din acest motiv, acum este posibil să setați un interval minim de interogare de până la 0,1 secunde pentru 2 intrări Modbus pe unitate. În general, intervalul minim de interogare a fost redus de la 5 secunde la 1 secundă.

Istoric activități

Istoricul de control asigură o mai bună trasabilitate prin documentarea motivelor pentru care a fost efectuată o acțiune pentru modulele de control al iluminatului, al jaluzelelor automate și al controlului inteligent al încăperilor.

Trust Link

Noul Config face și mai comodă comutarea între Miniserverele conectate prin Trust, deoarece nu mai este necesară introducerea unei parole.

Starea de sănătate

Noua funcție combină diagnoza arborelui, a aerului și a legăturii și asigură astfel și mai multă eficiență în realizarea proiectelor dumneavoastră.

Și multe alte funcții noi

Integrarea Experimental Matter, câmpuri suplimentare în gestionarea utilizatorilor,...

O listă detaliată a tuturor modificărilor poate fi găsită în jurnalul de modificări.

Versiunea iOS a aplicației noastre a fost deja trimisă la Apple App Store și va fi disponibilă imediat ce Apple o va lansa.

Previous
Previous

NOU: Extensie M-Bus - pentru o preluare ușoară a valorilor contorului

Next
Next

Managementul Energiei vs. Sistemul Fotovoltaic: Ce se amortizează mai repede?