prog parteneri.jpg

Deveniți partener Loxone

Reușiți în domeniul instalațiilor de sisteme pentru case inteligente.

Doriți ca afacerea dvs. sa ofere soluții pentru instalarea caselor inteligente? Odată devenit partener Loxone, veți putea oferi clienților dvs. o soluție completă de automatizare a locuințelor, cu un control intuitiv - potrivit pentru case inteligente, spații comerciale și aplicații personalizate.

În plus, veți beneficia de o relație de colaborare puternică cu Loxone, lider în automatizarea locuințelor și veți lua parte la povestea de succes a lui Loxone.

Vedeți de ce Partenerii Loxone au construit peste 100.000 de case inteligente în întreaga lume

IC_Real-Smart-Home_50x50 (1).png

Faceți mai mulți bani.

Oferă un ecosistem de încredere, de viitor, de 150 de produse, cu reduceri pentru parteneri. Adăugă valoare locuințelor.

IC_Service_50x50 (1).png

Simplifică planificarea, cablarea, configurația.

Proiecte complete pentru case inteligente în mai puțin timp cu mai puține cablaje. Minimalizează vizitele pentru service .

IC_Ansprechpartner_50x50 (1).png

Obțin suport complet și clienți noi.

Colegii noștri vă va ajuta să finalizați proiectul și nu nu mai. Echipa noastră vă va conecta cu proprietari de case.

IC_Project_50x50 (1).png

Își extind afacerea.

Soluția Loxone pentru case inteligente este perfectă pentru construcții noi. Iese în evidență cu soluții de top pentru case inteligentă devenit lider în Europa.

Experiența unică într-o casă inteligentă

Nu este vorba despre produse, ci despre experiențe. Intrând într-o cameră veți fi întâmpinați cu modul de iluminat preferat completat de muzica preferată. Un ecosistem de produse funcționează împreună pentru a vă simți cât mai confortabil în casa dv. Când nevoile dvs. se schimbă, întrerupătoarele sau aplicația Loxone vă permit să controlați imediat orice funcție inteligentă.

 
IG_technologies@2x.png

Soluție 360º pentru case inteligente, afaceri și nu numai

Oferim posibilități de automatizare nesfârșite pentru clădiri și proiecte de toate tipurile și dimensiunile. De la case mici la hoteluri, fabrici de bere și biserici și nu numai, Loxone poate crea o soluție individualizată pentru orice proiect. Clădirea se ocupa singură de sarcini, cum ar fi iluminat, încălzire și răcire, securitate și multe altele. Proprietarii trăiesc mai confortabil, iar afacerile funcționează mai eficient.

Gama noastră extinsă de produse interacționează perfect pentru a obține cea mai eficientă funcționare a casei sau a clădirii. În plus, toate produsele sunt proiectate ținând cont de instalatori - economisind timp și efort în timpul instalării. 

Gama extinsă de produse

Ca partener Loxone, puteți obține toate produsele de care aveți nevoie pentru proiectele dvs. într-un singur loc. Produsele noastre permit automatizarea inteligentă a iluminatului, încălzirii, audio, securității, umbririi și multe altele, toate dintr-un singur ecosistem.

CO_products-industry.png

Alaturați-vă programului de parteneriat Loxone

În calitate de partener Loxone autorizat, veți primi asistență din partea noastră pe parcursul întregului proces de instalare - de la consultanță și planificare, până la implementare și asistență post-vânzare, asigurându-vă că veți oferi o soluție clienților dvs. care depășește așteptările lor. Această legătură între Partenerii Loxone și echipa noastră sunt o parte valoroasă a Programului de Parteneriat Loxone.

Vă rugăm să rețineți că apartenența la programul de Parteneriat Loxone nu este garantată și  toate aplicațiile vor fi revizuite .


Deveniți partener Loxone

Sunteți gata să aflați mai multe? Pur și simplu completați acest formular și unul dintre colegi vă vor contacta în curând.

Nume *
Nume
Sunt de acord că Verdom sa trimită Newsletter și informații
Accept Politica de confidențialitate *