Nou: XAL BETO & TASK

Iluminatul corect la locul de muncă este esențial pentru a crea un mediu de lucru productiv și plăcut. Împreună cu XAL, am creat acum o soluție de iluminat care asigură o iluminare optimă la locul de muncă și care poate fi integrată fără probleme în sistemul de automatizare Loxone.

Munca la birou este o muncă grea - pentru ochi. Tocmai aici, iluminatul potrivit este esențial. Acesta are o influență considerabilă asupra performanței, motivației și sănătății.

Dacă se utilizează un iluminat de tavan, trebuie instalată multă putere pentru a garanta o luminozitate suficientă. În același timp, instalarea în tavan este, de obicei, prea puțin flexibilă pentru a se adapta la nevoile în schimbare. O soluție mai bună este utilizarea combinată a corpurilor de iluminat de tavan și de podea.

 

Împreună cu XAL, am creat o lampă de podea inovatoare cu XAL BETO & TASK. Care este avantajul? Realizați o soluție de iluminat optimă care se adaptează perfect la nevoile individuale ale clienților dumneavoastră, ajunge în fiecare colț al camerei și poate fi integrată perfect în sistemul de automatizare Loxone.

Cele mai importante caracteristici:

● Tehnologia Air: Integrare ușoară și fără probleme în sistemul de automatizare Loxone.

● Eficiență energetică: Putere redusă în general prin iluminat direcționat.

● Flexibilitate: Amplasarea simplă a corpurilor de iluminat independente datorită conexiunii de 230V - ideal pentru concepte variate de încăperi.

● Standarde de calitate: Cele mai înalte cerințe pentru întregul proces de producție și pentru toate componentele.

● Design: Combinația perfectă între funcționalitate și design.

Despre XAL:

De mai bine de 30 de ani, XAL, care operează la nivel mondial, dezvoltă corpuri de iluminat individuale de ultimă generație împreună cu arhitecți, designeri și proiectanți. În plus, corpurile de iluminat conving prin stil și estetică excelentă.

Previous
Previous

NOU: Table Lamp Air

Next
Next

NOU: DALI Air - pentru integrarea wireless a componentelor DALI.