CO_light-scenes-1.jpg

  Iluminatul inteligent pentru casa ta!

 Lumina casei influențează starea ta de spirit. Casa inteligentă Loxone vă oferă o experiență unică, puteți crea atmosfera perfectă

în funcție de ora din zi, de dorință și de ocazie .

Sands of Time baner.png

Economisiți peste 50.000 de sarcini.

Bucurați-vă de mai mult timp pentru viață

În casa dvs., iluminatul dvs. știe întotdeauna când este necesar datorită controlului inteligent de la Loxone. Când intrați într-o cameră, sistemul de iluminat se aprinde automat, luând în considerare nivelul de lumină existent în cameră. Acest control inteligent reduce numărul acțiunilor făcute de dv. - și economisește și consumul de energie electrică. Dacă vă ridicați în mijlocul nopții, când restul familiei adorm, veți fi îndrumat la baie cu iluminat estompat, astfel încât dv. și cei dragi să nu fiți orbiți de lumina puternică.

 

Setați scenele de iluminat cu o simplă atingere

Scenele de iluminat asigură starea potrivită indiferent de ocazie. Combinați luminile principale, lămpile și culorile benzilor led pentru a crea propriile dvs. scene de iluminat - schimbând senzația din cameră într-o clipă. Activați aceste scene de iluminat cu o simplă atingere pe întrerupător sau folosind aplicația Loxone Smart Home

Control simplu pentru toate luminile

Indiferent de sistemul de iluminat folosit în casa dvs., Loxone are o soluție - de la becurile convenționale, la iluminatul cu LED-uri și multe altele. Circuitele de iluminat existente pot fi ușor integrate cu soluțiile noastre retrofit. Acest lucru vă permite să combinați diferite lumini în casa dvs. pentru a seta scenele de iluminat pentru orice ocazie.

IG_lights.png
 
touch-pure-loxone-title.jpg

Ușor de folosit

Puteți controla toate luminile din cameră de la un singur întrerupător, indiferent dacă le porniți sau le opriți sau că treceți prin diverse stări de iluminat - toate acestea se fac prin atingerea unui singur comutator.

Când ieșiți din casă, o apăsare rapidă pe un întrerupător oprește toate luminile într-o locuință Loxone Smart Home. Niciodată nu va trebui să mergeți din cameră în cameră pentru a opri luminile.Controlează totul cu aplicația Loxone

Alegeți culoarea luminilor de pe întreg spectrul, ajustând intensitatea, luminozitatea și căldura dorinței inimii. Indiferent dacă este vorba de iluminatul tavanului dvs. sau de iluminatul accentului - acesta poate fi controlat prin aplicația Loxone Smart Home. Pentru ce mai doriți?

 
Închide Cameră , Părăsire Casă  Într-o locuința Loxone ,cu o atingere dublă pe întrerupător, putem modifica luminile din acea încăpere iar cu o atingere triplă pe orice întrerupător se dezactivează tot sistemul de iluminat din casă.

Închide Cameră , Părăsire Casă

Într-o locuința Loxone ,cu o atingere dublă pe întrerupător, putem modifica luminile din acea încăpere iar cu o atingere triplă pe orice întrerupător se dezactivează tot sistemul de iluminat din casă.

Estompare  Aceste caracteristici asigură că iluminarea dvs. poate fi pornită și oprită cu o dimare treptată.

Estompare

Aceste caracteristici asigură că iluminarea dvs. poate fi pornită și oprită cu o dimare treptată.

Lumina nocturnă  Dacă vă treziți în mijlocul nopții, iluminatul diminuat vă va îndruma calea pentru a nu vă orbi și a nu deranja pe cei care încă adorm.

Lumina nocturnă

Dacă vă treziți în mijlocul nopții, iluminatul diminuat vă va îndruma calea pentru a nu vă orbi și a nu deranja pe cei care încă adorm.

Dimare  Lumina dimată nu este numai plăcută pentru ochi, ci și mai eficientă din punct de vedere energetic. Studiile chiar sugerează că nivelul iluminării poate afecta creativitatea.

Dimare

Lumina dimată nu este numai plăcută pentru ochi, ci și mai eficientă din punct de vedere energetic. Studiile chiar sugerează că nivelul iluminării poate afecta creativitatea.

Blocare pentru copii  Copiilor le place să apese butoanele. Blocarea pentru copii pe un întrerupător înseamnă că puteți să dezactivați controlul și, în schimb, să utilizați aplicația în timp ce copilul dvs. exploră.

Blocare pentru copii

Copiilor le place să apese butoanele. Blocarea pentru copii pe un întrerupător înseamnă că puteți să dezactivați controlul și, în schimb, să utilizați aplicația în timp ce copilul dvs. exploră.

Iluminat automat  Imediat ce se întunecă, o comunicare automată va face ca luminile să se aprindă când intrați într-o cameră.

Iluminat automat

Imediat ce se întunecă, o comunicare automată va face ca luminile să se aprindă când intrați într-o cameră.

Iluminatul automat este dezactivat  Iluminatul se oprește automat atunci când nu sunteți în cameră, făcând casa mai eficientă din punct de vedere energetic. Niciodată nu va mai trebui să vă faceți griji dacă voi sau copiii ați lăsat o lumină.

Iluminatul automat este dezactivat

Iluminatul se oprește automat atunci când nu sunteți în cameră, făcând casa mai eficientă din punct de vedere energetic. Niciodată nu va mai trebui să vă faceți griji dacă voi sau copiii ați lăsat o lumină.

Iluminat automat  Dacă în cameră există suficientă lumină naturală, lămpile nu se vor aprinde automat. Dacă nu este suficientă lumină naturală, atunci când intri în cameră se va porni automat sistemul de iluminat potrivit pentru acel moment al zilei.

Iluminat automat

Dacă în cameră există suficientă lumină naturală, lămpile nu se vor aprinde automat. Dacă nu este suficientă lumină naturală, atunci când intri în cameră se va porni automat sistemul de iluminat potrivit pentru acel moment al zilei.

Se amestecă stările de iluminat  Acum este mai ușor decât oricând să creați iluminatul perfect pentru orice moment prin amestecarea stărilor de iluminat; de exemplu, amestecând "mâncatul" și "gătitul" în bucătăria dvs. prin apăsarea lungă pe întrerupătorul Loxone

Se amestecă stările de iluminat

Acum este mai ușor decât oricând să creați iluminatul perfect pentru orice moment prin amestecarea stărilor de iluminat; de exemplu, amestecând "mâncatul" și "gătitul" în bucătăria dvs. prin apăsarea lungă pe întrerupătorul Loxone

Trezirea blândă  Începeți fiecare zi cu cel mai bun mod de trezire, deoarece luminile se estompează încet cu ceasul deșteptător - complet integrat și automat, astfel încât să puteți dormi cu siguranță știind că casa Loxone Smart Home se ocupă de apelul dvs. de trezire.

Trezirea blândă

Începeți fiecare zi cu cel mai bun mod de trezire, deoarece luminile se estompează încet cu ceasul deșteptător - complet integrat și automat, astfel încât să puteți dormi cu siguranță știind că casa Loxone Smart Home se ocupă de apelul dvs. de trezire.

Economisirea automată a energiei  Datorită funcțiilor "Room Off" și "House Off", puteți opri imediat iluminatul inutil prin atingerea unui întrerupător - ajutându-vă să economisiți energie.

Economisirea automată a energiei

Datorită funcțiilor "Room Off" și "House Off", puteți opri imediat iluminatul inutil prin atingerea unui întrerupător - ajutându-vă să economisiți energie.

Alarmă vizuală

Transformați-vă sistemul de iluminat într-un element vizual al alarmei dvs. inteligente. Dacă are loc o spargere sau se detectează fumul, atunci dv. și familia dv.veți afla imediat când luminile din casa încep să pâlpâie.

PH_Security.jpg

Somn liniștit

Dacă copilul tău doarme, soneria poate fi dezactivată pentru a nu deranja copilul. Dacă cineva se află la ușa, veți fi anunțat printr-o aprindere blândă a luminilor din camera de zi și din bucătărie.

Simularea prezenței

Când nu sunteți acasă, dacă sunteți în ieșiți la cină sau în plecați în vacanță, casa dvs. poate imita prezența dv. Iluminatul și umbrirea vor ști să funcționeze în același fel ca și cum cineva ar fi acasă, descurajând orice potențiali hoți.

 

Lucrează împreună

Într-o locuință inteligentă Loxone, toate dispozitivele funcționează împreună - creând o locuință mai inteligentă, cu mai multe facilități.

 Acest nivel de interacțiune asigură că locuința dvs. este mai sigură, mai confortabilă și eficientă din punct de vedere energetic.

IG_3d-house-everything-managed@2x-2.jpg


Să vorbim despre casa ta inteligentă

Sunteți gata să trăiți într-o casă cu adevărat inteligentă? Grozav! Suntem aici pentru a răspunde la orice întrebare pe care ați putea avea-o despre a trăi într-o locuință inteligentă Loxone. De asemenea, vă putem ajuta să găsiți un partener Loxone în zona dvs. Discutați proiectul dvs.