Deveniți Parteneri Loxone

Asocierea forțelor cu Loxone este o modalitate excelentă de a deveni un instalator profesionist de sisteme pentru case inteligente, având ocazia de a oferi clienților dvs. o soluție cu adevărat fiabila pentru automatizarea locuinței.

Pachet de bun venit

Prin achiziționarea unui pachet de bun venit, ați făcut primul pas pentru a deveni un Expert în sisteme de case inteligente Loxone. Știm ca pentru un potențial partener Loxone, achiziționarea produselor de început pot fi costisitoare, noi vă punem la dispoziție Valiza Demo Loxone la un preț redus.

valiza.png

Valiză Demo Loxone

639 EURO

*fără TVA

Ce include:

1x Miniserver
1x Tree Extension
1x Air Base Extension
1x RGBW Dimmer Tree
1x Motion Sensor Tree
1x Touch Tree
1x RGBW LED Strip
1x Door/Window Contact

Deveniți partener Loxone - 4 motive bune:

Căutăm parteneri care să se bucure de automatizarea casei la fel de mult ca și noi. Beneficiați de o colaborare puternică cu Loxone, lider în domeniul automatizării caselor, și faceți parte din povestea de succes Loxone.

Transparență și corectitudine

Cu noi știi exact ce se întâmplă! Transparența și corectitudinea sunt importante pentru noi. Programul nostru este același pentru toți partenerii Loxone, fără excepție.

Suport complet pentru proiectele dvs.

Vrei să începi cu Loxone? Vă oferim un contact personal pentru a vă ajuta în planificarea și implementarea proiectelor!

Orientare pentru clientul final

Programul de parteneri facilitează clientul final să găsească cel mai bun partener în zona lor.

Garanție 24 luni

Doriți să vă schimbați viața ca partener Loxone și să faceți parte dintr-o poveste de succes specială? Dacă afacerea dvs. este legată de noi, așteptăm cu nerăbdare să devenim un partener!

Pentru a cumpăra o valiză demo, vă rog să ne contactați!