maxresdefault (2).jpg

Alarma inteligentă în care puteți avea încredere

 Sistemul Loxone vă oferă o multitudine de opțiuni pentru a vă menține casa în siguranță și o puteți configura în funcție de nevoile dvs. Dacă nu sunteți acasă, sau noaptea casa inteligentă Loxone va activa automat alarma, detectorul de fum și diferiți senzori, astfel încât va fi gardianul casei. Dacă cineva dorește să intre în casa dvs., sistemul vă poate semnala într-o varietate de moduri: prin telefonul mobil, sistemul audio complet, clipind toate luminile din casă sau chiar ridicând jaluzelele pentru a face public ca in casă este un intrus. De asemenea, casa dvs. vă va avertiza imediat dacă un geam se sparge, provocând eventuale incendii sau scurgeri, astfel încât să puteți răspunde rapid la pericol fără a suferi daune majore.

 

Sistemul de Securitatea are multe aspecte - casa inteligentă Loxone le acoperă pe fiecare

În casa ta, te poți simți complet sigur. Îți îndepărtează hoții, supraveghează întreaga familie, se autoprotejează și îți păstrează intimitatea.

IC_Shield.png

Protecție împotriva spargerilor

Ca un scut invizibil, Loxone vă protejează casa de oaspeți nedorite. Detectează în mod fiabil intrușii și reacționează cu lumini intermitente extrem de vizibile și cu un sunet puternic de sirenă pentru a descuraja și cei mai determinați dintre intruși.


Casa ta în mâinile tale - Notificări prin aplicație

În cazul în care un hoț încercă să sa pătrundă în casa dvs., casa dvs. vă va informa imediat prin intermediul aplicației.


MU_disarmed.png

Alarmă oprită

MU_app-armed.png

Alarma activată

Acest lucru se efectuează automat, în funcție de ora din zi, prin intermediul unui întrerupător sau prin utilizarea aplicației.Dispozitivele, cum ar fi senzorii de mișcare, servesc ca elemente de alarmă.

MU_audible-alarm.png

Alarmă sonoră

Serverul Loxone Music Server va începe să redea sunetele de alarmă predefinite la volum maxim în locuința dvs.

MU_silent-alarm.png

Alarmă silențioasă

Fiți notificat prin e-mail, sunați sau împingeți notificarea. Dacă este o alarmă falsă, puteți să confirmați notificarea fără a mai fi nevoie de acțiuni suplimentare.

MU_visual-alarm.png

Alarmă vizuală

Toate jaluzelele din casa ta se vor deschide și luminile vor începe să clipească - atrăgând atenția vecinilor asupra prezenței oricui în casă care nu ar trebui să fie acolo.

 

Protecția locuitorilor - Protejați toată familia

smoke-detector-air.png


Protecția împotriva focului, a fumului și a apei

Pericol ar putea fi ascuns în orice colț. O locuință inteligentă Loxone vă oferă liniște, știind că veți fi conștienți de pericolul potențial, astfel încât să puteți reacționa în consecință pentru a preveni vătămarea de la venirea la dvs. și la cei dragi. Dacă se detectează fum, casa dvs. vă va alerta imediat cu lumini intermitente și cu un apel telefonic - cu o anumită lumină care vă arată calea de ieșire. Blind-urile se vor deschide, alergând trecătorii și vecinii la pericol. În cazul în care apa ar trebui detectată acolo unde nu ar trebui să fie, de la o țeava de izbucnire - sau ploaia care poate intra printr-o fereastră deschisă, casa dumneavoastră vă va aduce la cunoștința dumneavoastră, astfel încât să puteți acționa în consecință pentru a minimiza sau chiar a preveni orice deteriorare.

Buton de panica  Dacă doriți, un comutator poate fi setat ca declanșator al alarmei atunci când este apăsat. Acest lucru poate face ca luminile să lumineze intermitent, jaluzelele să se deschidă și un apel telefonic să fie plasat la un număr specificat.

Buton de panica

Dacă doriți, un comutator poate fi setat ca declanșator al alarmei atunci când este apăsat. Acest lucru poate face ca luminile să lumineze intermitent, jaluzelele să se deschidă și un apel telefonic să fie plasat la un număr specificat.

Protecție Copii  Loxone vă poate ajuta să vă păstrați copiii în siguranță și acasă. Dacă sunteți afară, dar copiii dvs. sunt în casă, anumite caracteristici și aparate pot fi puse în modul Protecție copii. În mod similar, dacă sunteți acasă, puteți activa modul copil la atingerea unui buton. O caracteristică populară pentru părinți este ca televizorul sau consola de jocuri din camera copilului lor să se oprească la ora 22:00 pentru a încuraja ora de culcare.

Protecție Copii

Loxone vă poate ajuta să vă păstrați copiii în siguranță și acasă. Dacă sunteți afară, dar copiii dvs. sunt în casă, anumite caracteristici și aparate pot fi puse în modul Protecție copii.

În mod similar, dacă sunteți acasă, puteți activa modul copil la atingerea unui buton. O caracteristică populară pentru părinți este ca televizorul sau consola de jocuri din camera copilului lor să se oprească la ora 22:00 pentru a încuraja ora de culcare.

Protecția clădirilor

Viața este plină de surprize, care prin însăși natura lor apar atunci când vă așteptați cel mai puțin. Loxone Smart Home funcționează pentru a ajuta la atenuarea efectelor acestor surprize. Tub de apă izbucnit? În drum spre aeroport și vă dați seama că ați lăsat ușa din spate deblocată? Nu vă faceți griji, casa dvs. vă va alerta imediat, astfel încât să puteți lua măsuri pentru a remedia rapid problema.

iPhone-MU-app-security-part2_Screen2_EN-1.png

Detectare

precoce

Scurgeri de apă

Intrarea apei poate avea mai multe cauze: țevi sparte, aparate neetanșe și chiar scurgerile din ferestre înclinate sau uși deschise. Pentru a evita pagubele majore, casa dvs. vă informează imediat.

Foc

Detectarea precoce a focului vă poate salva lucrurile - dar cel mai important - poate salva vieți. Loxone Smart Home oferă o detectare fiabilă prin combinația dintre senzorii de temperatură existenți și detectoarele de fum.

Protecție a vieții private

Casa ta, datele tale

Toate datele de utilizare personale sunt protejate de diverse firewall-uri și mecanisme de securitate pe Loxone Miniserver și nu vă lasă patru pereți. În plus, Loxone Smart Home va funcționa chiar și fără conexiune la internet. Noi luăm foarte în serios confidențialitatea datelor și protejăm dreptul clienților noștri la confidențialitatea datelor cu cât mai mult posibil.

IG_Data-Security_EN-Still.gif

Chiar mai multe caracteristici de securitate

Alarma complet inclusă

Nu aveți nevoie de un sistem suplimentar de alarmă scump în casa Loxone Smart Home . Componentele existente, cum ar fi senzorii de mișcare, contactele ușilor, iluminatul și jaluzelele, sunt combinate pentru a forma un sistem complet de alarmă care să vă protejeze în mod fiabil și familia.

IG_components-in-red-honeycombs-1.png

Informat când este important ...

Serviciul de apelant  În caz de alarmă, apelați-vă acasă imediat pentru a vă informa despre intrarea apei, fumul etc.  Abonați-vă la serviciul de apelant

Serviciul de apelant

În caz de alarmă, apelați-vă acasă imediat pentru a vă informa despre intrarea apei, fumul etc.

Abonați-vă la serviciul de apelant

Loxone App  Cu aplicația Loxone, puteți vizualiza starea sistemului dvs. de alarmă în orice moment și îl puteți activa sau dezactiva. În caz de urgență, veți fi informat imediat și puteți vizualiza mesajul de alarmă prin intermediul aplicației.  Download Loxone Smart Home App

Loxone App

Cu aplicația Loxone, puteți vizualiza starea sistemului dvs. de alarmă în orice moment și îl puteți activa sau dezactiva. În caz de urgență, veți fi informat imediat și puteți vizualiza mesajul de alarmă prin intermediul aplicației.

Download Loxone Smart Home App

Monitorizarea  Datorită funcției de înregistrare, puteți verifica când fereastra a fost deschisă ultima dată, care a intrat ultima dată în casă, când a venit poștașul și mai mult. O privire asupra aplicației este tot ce aveți nevoie.

Monitorizarea

Datorită funcției de înregistrare, puteți verifica când fereastra a fost deschisă ultima dată, care a intrat ultima dată în casă, când a venit poștașul și mai mult.

O privire asupra aplicației este tot ce aveți nevoie.

Stări deschise / închise  Casa inteligentă vă informează prin mesaj vocal sau mesaj pe telefonul smartphone dacă ferestrele sau ușile de garaj sunt lăsate deschise după întuneric.

Stări deschise / închise

Casa inteligentă vă informează prin mesaj vocal sau mesaj pe telefonul smartphone dacă ferestrele sau ușile de garaj sunt lăsate deschise după întuneric.

Totul în vedere  Verificați dacă totul este în ordine acasă de la distanță. Vedeți imagini live din interfon sau camera de securitate oricând pe telefonul smartphone.

Totul în vedere

Verificați dacă totul este în ordine acasă de la distanță. Vedeți imagini live din interfon sau camera de securitate oricând pe telefonul smartphone.

Activare întârziată  Sistemul inteligent de alarmă pornește după un timp scurt de întârziere. Acest lucru vă împiedică să puteți declanșa singur sistemul de alarmă.

Activare întârziată

Sistemul inteligent de alarmă pornește după un timp scurt de întârziere. Acest lucru vă împiedică să puteți declanșa singur sistemul de alarmă.

Reduceți alarmele false  Un al doilea senzor de mișcare trebuie să reacționeze într-o perioadă de timp definită pentru a suprima o alarmă falsă și a declanșa nivelul de alarma următor.

Reduceți alarmele false

Un al doilea senzor de mișcare trebuie să reacționeze într-o perioadă de timp definită pentru a suprima o alarmă falsă și a declanșa nivelul de alarma următor.

Ușor de folosit  Puteți să vă activați sistemul de alarmă de la fiecare comutator din casa inteligentă sau să-l activați de la distanță prin telefonul smartphone. Un clic triplu pe un Loxone Touch printr-o ieșire pune casa ta în modul "Away" și armează alarma.

Ușor de folosit

Puteți să vă activați sistemul de alarmă de la fiecare comutator din casa inteligentă sau să-l activați de la distanță prin telefonul smartphone. Un clic triplu pe un Loxone Touch printr-o ieșire pune casa ta în modul "Away" și armează alarma.

Zone de alarmă  Puteți seta mai multe zone de alarmă în casa Loxone Smart Home, indiferent dacă acesta este parterul, subsolul sau o zonă în aer liber. Puteți alege când trebuie să fie alarmate aceste zone. De exemplu, mulți oameni aleg să activeze alarma "la parter" pe timp de noapte.

Zone de alarmă

Puteți seta mai multe zone de alarmă în casa Loxone Smart Home, indiferent dacă acesta este parterul, subsolul sau o zonă în aer liber. Puteți alege când trebuie să fie alarmate aceste zone. De exemplu, mulți oameni aleg să activeze alarma "la parter" pe timp de noapte.

Lucrand impreuna

În Loxone Smart Home, toate componentele de la muzică la umbrire la lumină funcționează împreună pentru siguranța dvs. De la mecanisme de apărare inteligente la funcții de alarmă și de protecție, Loxone Smart Home vă sprijină cu putere deplină, chiar și în caz de urgență.

IG_3d-house-everything-managed.jpg