Umbrire.jpg

Umbrire Inteligentă

Umbrirea depășește cu mult ambiția de a vă proteja casa de lumina soarelui. Într-o casă inteligentă, jaluzelele funcționează împreună cu alte dispozitive și senzori pentru a atinge temperatura de confort și a proteja mobila. Casa inteligentă Loxone este flexibilă și se adaptează la nevoile dvs. individuale. Indiferent dacă aveți jaluzele, perdele lamelare, puteți să le includeți în sistem.

Bucurați-vă de mai mult timp pentru viață.

Casa e ca tine. Știe ce-ți place și când. Cu Loxone, puteți lăsa jaluzelele și roletele să aibă grijă de ele însele - deschiderea, închiderea și ajustarea în funcție de ora din zi și de temperatură. În vara, jaluzelele se închid automat când o cameră atinge o temperatură stabilită, pentru a preveni supraîncălzirea. În timpul iernii, mulți dintre noi pleacă la serviciu și ajung acasă în întuneric.Într-o locuință inteligentă Loxone, jaluzelel se vor deschide atunci când soarele va apărea și se va închide automat la amurg.

7:00 - Bună dimineața  Toată lumea este în sus și îmbrăcată. Jaluzelele din întreaga casă sunt ridicate automat, iar soarele dimineții trece pătrunde prin ferestre pentru un început minunat al zilei.

7:00 - Bună dimineața

Toată lumea este în sus și îmbrăcată. Jaluzelele din întreaga casă sunt ridicate automat, iar soarele dimineții trece pătrunde prin ferestre pentru un început minunat al zilei.

20:00 - Intimitate  Pe măsură ce soarele începe să apună, jaluzelele sunt închise automat pentru a vă oferi intimitate și pentru a vă ajuta să vă relaxați după o zi obositoare.

20:00 - Intimitate

Pe măsură ce soarele începe să apună, jaluzelele sunt închise automat pentru a vă oferi intimitate și pentru a vă ajuta să vă relaxați după o zi obositoare.

9:00 - 11:00 - Încălzire pasivă  Casa ta folosește căldura naturală a soarelui pentru a aduce camerele la temperaturi de confort.

9:00 - 11:00 - Încălzire pasivă

Casa ta folosește căldura naturală a soarelui pentru a aduce camerele la temperaturi de confort.

11:00 - Umbrirea automată  Jaluzelele dvs. răspund automat în funcție de condițiile meteorologice și de temperatura camerei. Dacă este prea cald în interior, umbrirea ajustează automat unghiul jaluzelelor sau le închide.

11:00 - Umbrirea automată

Jaluzelele dvs. răspund automat în funcție de condițiile meteorologice și de temperatura camerei. Dacă este prea cald în interior, umbrirea ajustează automat unghiul jaluzelelor sau le închide.

17:00 - Protecție împotriva furtunilor  Dacă se produce o furtună și aveți obloane sau copertine externe, acestea se vor retrage automat pentru a se proteja împotriva deteriorării vântului.

17:00 - Protecție împotriva furtunilor

Dacă se produce o furtună și aveți obloane sau copertine externe, acestea se vor retrage automat pentru a se proteja împotriva deteriorării vântului.

Flexibilitate nelimitată pentru toate tipurile de umbrire

Loxone Smart Home este infinit de flexibil și se adaptează la tine și la nevoile tale individuale. Indiferent dacă aveți jaluzele, perdele sau rulouri, le puteți integra în casa inteligentă.

IG_shading-types.png
 

Folosiți puterea soarelui

Utilizați energia de la soare pentru a vă aduce camerele la o temperatură confortabilă. Jaluzelele sunt ținute deschise în timpul zilei până când camera atinge temperatura dorită și apoi coborâte pentru a preveni supraîncălzirea.

FS-iphone-shading-app-1-1024x465.jpg

Ușor de controlat

Controlarea casei Loxone Smart Home este la fel de simplă și inteligentă. Aveți nevoie doar de un întrerupător Loxone pentru a vă controla jaluzelele, iluminatul și muzica în fiecare cameră. Folosind două colțuri ale Loxone Touch pentru "Jaluzele Sus" și "Jaluzele Jos", poți opera și adapta manual jaluzelele în orice moment.

Există și aplicație

Dacă nu sunteți în preajma unui întrerupător sau sunteți departe de casă, puteți pur și simplu să vă luați telefonul și să modificați jaluzele.

 
Protecția împotriva supraîncălzirii  Jaluzelele dvs. reacționează la poziția soarelui pe cer și aproape pentru a preveni supraîncălzirea.

Protecția împotriva supraîncălzirii

Jaluzelele dvs. reacționează la poziția soarelui pe cer și aproape pentru a preveni supraîncălzirea.

Ceas cu alarmă inteligent  Veți fi trezit ușor de lumina naturală a soarelui, pe măsură ce jaluzelele se ridică .

Ceas cu alarmă inteligent

Veți fi trezit ușor de lumina naturală a soarelui, pe măsură ce jaluzelele se ridică .

Intimitate  Jaluzelele se vor închide automat la lăsarea întunericului pentru a vă asigura confidențialitatea.

Intimitate

Jaluzelele se vor închide automat la lăsarea întunericului pentru a vă asigura confidențialitatea.

Siguranța copiilor  Puteți configura un dispozitiv de blocare pentru copii pe întrerupătoarele dvs. pentru a împiedica copiii să modifice jaluzelele și să controleze manual jaluzelele în locul smartphone-ului.

Siguranța copiilor

Puteți configura un dispozitiv de blocare pentru copii pe întrerupătoarele dvs. pentru a împiedica copiii să modifice jaluzelele și să controleze manual jaluzelele în locul smartphone-ului.

Grupuri flexibile  Grupează-ți jaluzelele pentru a nu nevoie să le controlați în mod individual - primul etaj, partea de vest, dormitorul ... depinde de dv.! Puteți avea cât de multe grupuri doriți.

Grupuri flexibile

Grupează-ți jaluzelele pentru a nu nevoie să le controlați în mod individual - primul etaj, partea de vest, dormitorul ... depinde de dv.! Puteți avea cât de multe grupuri doriți.

Protecție împotriva furtunilor  Jaluzelele și copertinele dvs. pot fi integrate cu senzori de ploaie și vânt, astfel încât aceștia să se închidă automat la prima fulger.

Protecție împotriva furtunilor

Jaluzelele și copertinele dvs. pot fi integrate cu senzori de ploaie și vânt, astfel încât aceștia să se închidă automat la prima fulger.

Securitate

Dacă nimeni nu este acasă, jaluzelele intră în modul de securitate. Aceasta înseamnă că dacă există o pauză în timp ce ieșiți, jaluzelele se vor deschide alergând vecinii și trecătorii dvs. către oricine care nu ar trebui să se afle în interiorul casei dvs. Dacă sunteți acasă și izbucni un incendiu, atunci se vor deschide jaluzelele pentru a expune rutele de evacuare.

În timp ce sunteți în vacanță, ca parte a simulării prezenței, jaluzelele se vor deschide și se vor închide, ca și cum ați fi acasă, pentru a descuraja potențialii hoți. Când sunteți acasă, jaluzelele se vor închide noaptea, pentru a vă oferi confidențialitatea familiei dvs. și un plus de siguranță.

 

Ceasul deșteptător natural

V-ați săturat de sunetul strident al alarmei de dimineață? De ce nu vă trezeți într-un mod mai natural?Odată ce soarele răsare, jaluzelele se deschid pentru a lăsa razele dimineții să pătrundă în dormitorul dvs. și vă treziți ușor.

Lucrează împreună

În Loxone Smart Home, componentele dvs. lucrează împreună și nu unul împotriva celuilalt. Această interfață inteligentă vă permite să vă integrați umbrirea în mod eficient cu încălzirea, iluminatul și multe altele, oferind astfel o eficiență sporită, siguranță și confort chiar mai mare.

IG_3d-house-everything-managed.jpg
 

Să vorbim despre casa ta inteligentă

Sunteți gata să trăiți într-o casă cu adevărat inteligentă? Grozav! Suntem aici pentru a răspunde la orice întrebare pe care ați putea avea-o despre a trăi într-o locuință inteligentă Loxone. De asemenea, vă putem ajuta să găsiți un partener Loxone în zona dvs. Discutați proiectul dvs.