NOU: Hörmann Air

Noul Hörmann Air vă permite să integrați fără probleme și în mod automat motoare Hörmann de diferite tipuri. Printr-un simplu Plug&Play prin intermediul conectorului API din Loxone Config, componentele Hörmann sunt ușor de integrat în automatizarea caselor și a clădirilor. O altă funcție nouă și utilă este detectarea automată a timpului de funcționare a motorului.

Integrarea ușoară a componentelor Hörmann

Compania germană Hörmann este unul dintre cei mai importanți producători de uși și porți. Ușile sale de garaj și obloanele sale rulante puteau fi deja integrate în sistemul Loxone de automatizare a locuințelor și clădirilor, dar până acum acest lucru necesita muncă suplimentară și dispozitive Loxone suplimentare, cum ar fi 2 relee sau 2 intrări digitale, cabluri separate și timp de instalare mai lung. Acest lucru s-a schimbat acum în mod fundamental datorită noului Hörmann Air.

Cu Hörmann Air vă punem la dispoziție un produs care vă poate deschide la propriu porțile pentru multe proiecte din sectorul privat și comercial.

Alimentarea cu energie este asigurată pur și simplu prin intermediul interfeței Hörmann HCP. Acest lucru înseamnă că nu este necesar niciun hardware suplimentar, cum ar fi o placă adaptoare, pentru toate unitățile din lista de compatibilitate. Deoarece dispozitivul este alimentat permanent cu energie, rețeaua Air este, de asemenea, extinsă în același timp. Hörmann Air are și un LED de status.

În sectorul comercial, utilizarea Hörmann Air simplifică enorm controlul ușilor de garaj și a ușilor rulante, deoarece nu este necesară nicio cablare suplimentară pentru a automatiza ușile în mod inteligent.

Previous
Previous

AC Control Air: Controlul inteligent și eficient din punct de vedere energetic al aparatului de aer condiționat