AC Control Air: Controlul inteligent și eficient din punct de vedere energetic al aparatului de aer condiționat

AC Control Air integrează aparatele de aer condiționat de la cei mai importanți producători în mod simplu, rapid și fără probleme în automatizarea casei și a clădirii dumneavoastră. Controlul inteligent al aparatelor de aer condiționat sporește semnificativ confortul, reducând în același timp consumul de energie cu peste 30%. Gestionarea climatică eficientă din punct de vedere energetic nu a fost niciodată mai ușoară.

Până în 2050, numărul aparatelor de aer condiționat va crește de la 1,5 miliarde în prezent la 3,5 miliarde. Dacă îl lăsăm pe fiecare dintre ele să funcționeze doar 4 ore pe zi, acest lucru corespunde unui consum de aproape 13 miliarde de kWh pe zi, pe baza unor calcule conservatoare! Acest lucru cauzează, la rândul său, cantitatea inimaginabilă de 6,3 miliarde de kg de CO2.

Controlul inteligent al climatizării cu AC Control Air poate reduce acest consum cu 30%, reducând astfel semnificativ costurile și crescând în același timp confortul.

AC Control Air suportă un număr din ce în ce mai mare de aparate de aer condiționat de la diferiți producători. Verificați compatibilitatea cu ajutorul configuratorului nostru online din magazin.

Previous
Previous

Diferențele dintre LOXONE și KNX

Next
Next

NOU: Hörmann Air